Persoonlijk

Over Nancy Peppelenbos

Het is mijn passie om mensen te inspireren weer lekker in hun vel te zitten en samen op zoek te gaan naar hun eigen unieke leefstijl. 

Nancy PeppelenbosNa een jarenlange zoektocht naar dé effectieve methode is mij dat uiteindelijk met behulp van de orthomoleculaire geneeskunde gelukt. Mijn missie om andere mensen daarbij te helpen was geboren. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in deze materie met vele opleidingen, cursussen, workshops, seminars en uiteraard veel, heel veel lezen. En ook nu blijf ik me steeds verder ontwikkelen in dit boeiende vak.

Binnen de Orthomoleculaire voedingstherapie wordt er –kort gezegd- gekeken  hoe je de beste hoeveelheid vitamine en mineralen in de juiste verhoudingen in je lichaamscellen kunt krijgen om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren. Anders gezegd waar een diëtiste vooral let op calorieën en vetten, let een orthomoleculair therapeut op de stoffen die in je voeding zitten en de reactie die ze teweegbrengen in je lichaam. De uitgangspositie is hierbij dat ieder mens uniek is en een unieke aanpak verdient. Of je nu overgangsklachten hebt, steeds last hebt van terugkerende hoofdpijn, overgewicht hebt, een te hoog cholesterolgehalte of te hoge bloeddruk.

Mijn onderscheidende kracht is  dat ik met je meedenk hoe jij jouw weg naar een energieker, fitter en vitaler leven praktisch, efficiënt én smakelijk kunt bewandelen. En wellicht krijg je de smaak te pakken en sprint je naar de top!

Gun je zelf het cadeau om weer energiek en vitaal in het leven te staan en maak een vrijblijvende afspraak. Ik ben er klaar voor om de uitdaging met je aan te gaan! 

Met energieke groet,

Nancy Peppelenbos

Nancy Peppelenbos
Inspirator voor een gezonder en lekkerder leven

Referenties

Reactie over de besloten Gezonde Kookclinic voor het jaarlijkse uitje van de Running Girls: "...En wat voor een kookclinic.. heerlijke sushi me avocado, rode bietensoep met haringtartaar, zalm met boontjes en Quinoa (onbekend) maar smaakte ontzettend goed en tot slot bosvruchtentaartje. Hmmmm. Nancy, namens de Running girls hartelijk bedankt voor de gezellige kookclinic.'
Ine juni 2014

Vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik en vertrouwen dat het traject succesvol afgerond zou gaan worden. Ik ben in totaal 23 kilo afgevallen en mijn eetgewoonte is totaal veranderd. De eerste 2-3 weken waren wennen aan het andere eetpatroon maar na verloop van tijd ging dat steeds beter en ook het afvallen verliep volgens schema. De professionele begeleiding en deskundig voedingsadvies hebben mij geholpen om het resultaat te halen. Mijn gezondheid is sterk verbetert zowel de conditie als de fitheid. 
- Antoon December 2012

Ik heb het afslanken met Nancy nooit als een dieet gezien. Je leert anders omgaan met eten, waardoor het ook heel makkelijk vol te houden is. Je hebt geen gevecht zoals met Sonja Bakker, Dr. Frank. etc. 
Voor ieder mens is het altijd goed een stok-achter-de-deur te hebben m.b.t.de coaching gesprekken. Je hebt hele grote vrijheid tot eten. ln feite kun je alles eten, als je je het maar bewust aanleert. lk heb nooit echt iets gemist qua eten. Zelfs uiteten gaan en barbecues waren een feest. Met mijn gewichtsverlies -27 kilo in 7 maanden zit ik weer goed in mijn vel.  
Arno November 2012

ln het begin was het aanpassen van je eetgewoontes wennen. Doorzetten gaf resultaat! De begeleiding was uitstekend!
- Resi Juni 2012

De juiste voeding werpt meteen vruchten af en de conditie wordt ook steeds beter. Je leert bewust om te gaan met de keuzes die je hebt; je hoeft een vakantie of etentje niet uit de weg te gaan.  Na 12 weken mag ik zeggen dat ik de goede weg ben ingeslagen. Resultaat: veel energieker en ook de nodige kilos’s (ruim 13) er af. Mind: ik ben er nog lang niet maar ga gestaag verder. Natuurlijk, je moet het helemaal zelf doen maar met een goede coach is het wel heel wat aangenamer.
- Simone Juni 2012  

 

Overig

Praktijkvoorwaarden
Leefstijldagboek
Uitschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

A: Roermondseweg 144, 5935 AD Steyl - VENLO
E: nancy@phcoaching.nl
T: 06 - 41 85 21 21

Colofon

© Copyright 2019 Peppelenbos Health Coaching
Powered by CLIM.nl
Fotografie: Richard Fieten